relatietherapie, coaching, mediation, den haag
coaching,relatietherapie,mediation, den haag

 

Welkom in onze praktijk

voor craniosacraal therapie in Den Haag

 

Verlos jezelf van jouw blokkades

 

Craniosacraal therapie

Voor wie is craniosacraal therapie zinvol?

Voor een ieder die niet optimaal in zijn vel zit of met andere woorden voor een ieder die last heeft van een fysieke of emotionele klacht die hem/haar belemmert om zichzelf vrijuit en volledig te ontplooien in de breedste zin van het woord. 


Symptomen:

Duizeligheid, evenwichtsproblemen, hoofdpijn, migraine, oorsuizingen, nekpijn, allergie, RSI, rugpijn, slaapproblemen, klachten na een whiplash, spijsverteringsklachten, bekkenproblemen, sexuele problemen, moeheid, chronische pijn, rusteloosheid, depressiviteit, burn-out, rouwproces, trauma verwerking, concentratieproblemen, relatieproblemen, gedragsproblemen, concentratiestoornissen.

 

De behandeling door craniosacraal therapeut Loes Ruitenbeek-Hagemann:

Craniosacraal therapie werkt op het bindweefsel met zachte manuele technieken. Zo kunnen onze organen, spieren, het ruggenmerg of hersenvliezen heilzaam worden behandeld. Ook onze ademhaling, bloedsomloop, bewegingssysteem en zenuwstelsel hebben baat bij deze therapie. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Craniosacraal therapie kan een positief effekt op een wel zeer breed terrein van klachten op zowel fysiek en emotioneel, maar ook op mentaal of gedragsmatig terrein hebben. Deze therapie is ontwikkeld door dr. Upledger in Amerika en wetenschappelijk bewezen in 1975. Sinds 1990 onderwijst men deze methode ook in Europa.

 • we starten met een korte intake
 • je ligt met kleren aan op de behandeltafel
 • de behandeling duurt gemiddeld een uur en bestaat uit zachte aanraking
 • er kunnen emoties of pijnen vrijkomen, dat lucht vaak op, soms lijkt het of er weinig gebeurt, dan is het meer harmoniserend en ontspannend soms zijn de effecten pas later merkbaar
 • na afloop bespreken we jouw proces en ervaringen; tevens is er ruimte voor vragen;
 • gelegenheid om nog even rustig bij te komen

Kosten van craniosacraal therapie:

 • De behandeling kost  € 80,=  en duurt ca. 1uur ( incl. 21% btw );
 • De behandeling graag contant of vooruit per bank betalen ( o.v.v. cst en datum ). 

Voor eventuele vergoeding informeer bij uw zorgverzekeraar. Loes is (internationaal) gecertificeerd craniosacraal therapeute (Upledger Inst. NL).

               

Afspraken afzeggen:

Graag een afspraak tijdig, d.w.z. minimaal 48 uur van te voren, afzeggen of verzetten. Een bericht van verhindering kan per e-mail op elk tijdstip van de dag doorgegeven worden, telefonisch graag tussen 09 en 18 uur.

 

Craniosacraal therapie passen we ook toe in combinatie met coaching en geldt in onze praktijk als een effectieve aanvulling en ondersteuning.

In deze film beschrijven vijf vrouwen wat hun ervaring is met Cranio. Herken je iets van jezelf in deze vrouwen?https://www.youtube.com/watch?v=34dzYZf9yhA&feature=youtu.be​

Interessante websites:

http://www.cranio-nederland.nl

Klachten: Wij streven naar een optimale samenwerking met de cliënten. Feedback van onze cliënten draagt bij aan verbetering van de diensten. Als de cliënt een klacht heeft kan hij of zij deze bij ons kenbaar maken.

 • Praktijk H.v.Soelenlaan 33,
 • 2545 EV Den Haag.
 • 0650266644
 • KvK 70637334
 • NL59 INGB 0004 7433 25