relatietherapie, coaching, mediation, den haag
coaching,relatietherapie,mediation, den haag

Welkom in onze praktijk voor

individuele coaching Den Haag

 

Persoonlijke coaching

persoonlijk begeleiden, bijvoorbeeld bij een conflictsituatie, outplacement, een herplaatsing, werk- of levensoriëntatie; persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, loopbaan ontwikkeling.

Maak je zelf vrij en blij!?

Individuele coaching  en begeleiding is zinvol...

Als je in een moeilijke fase van je leven zit, van koers bent geraakt of in de knel bent gekomen, als je last hebt van blokkades, bij burnout, bij stress, of een energietekort ervaart. Als je geen lol meer hebt, een teleurstellende relatie hebt (gehad), seksproblemen hebt,  jezelf gespannen of opgejaagd voelt en er van alles 'moet'. En als je op zoek bent naar ander werk of een andere werkkring , als je moeilijk met verantwoordelijkheid kan omgaan of keuzes kunt maken in je leven.

in Den Haag, bij :stress, burnout, blokkades, sexproblemen, persoonlijke problemen, gespannen, psychische problemen, talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, andere werkkring, loopbaanbegeleiding,rust, meditatie, loslaten

Wat kan je verwachten bij individuele coaching en begeleiding?

Dat je meer inzicht krijgt in je eigen talent en kracht en die ook beter weet te benutten, een passende koers vindt in je leven en werken (zo nodig ander werk of een andere werkkring). Dat je jezelf fitter en vitaler gaat voelen. Dat je harmonie vindt, met als resultaat evenwicht en rust in geest en lichaam, dat je weer meer zelfwaardering krijgt en trotser durft te zijn op jezelf en dat ook met plezier kan uitstralen naar anderen. Dat je verlost raakt van het heilig 'moeten', meer ruimte en vrijheid gaat voelen om ergens voor te gaan en dat je in staat bent meer liefde en warmte te kunnen ontvangen en geven.

Start van individuele coaching:

  • Iedere coaching begint met een intake- en kennismakingsgesprek; dit gesprek is bedoeld om te vertellen wat er precies aan de hand is en om te bepalen welke hulp noodzakelijk is. Tevens kijken we of het klikt tussen ons om met elkaar aan de hulpvraag te werken. We kijken ook samen naar het aanpak-plan.
  • Wandelconsult in Den Haag is ook mogelijk.

Het is ook mogelijk om een eenmalig adviesconsult te nemen zonder vervolggesprekken.

  • In het begin zijn de consulten eenmaal per week of twee weken; daarna is dat meestal minder frequent.

Consult duur:

Een coaching consult duurt in principe 1 uur; uitloop van de tijd langer dan 1 kwartier gebeurt in overleg en zal in rekening worden gebracht; voorbereidingstijd bij ingebrachte stukken en huiswerk wordt eveneens in rekening gebracht.

Kosten van individuele coaching :

  • Voor particulieren: € 100,= per uur ( incl. 21 % btw ), het zakelijk tarief is op aanvraag/offerte.
  • Particuliere consulten betaal je contant of vooruit per bank (o.v.v. datum ); zakelijk consult op basis van factuur.

Management-coaching:

advies en gesprekspartner bij management- en directie- vraagstukken, persoonlijke begeleiding op het gebied van leven- en werkoriëntatie, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, strategische- en organisatievraagstukken.

Expert-coaching en intervisie:

begeleiden en het geven van intervisie aan deskundigen en adviseurs in de organisatie, bijvoorbeeld bij personeelsfunctionarissen en organisatieadviseurs, en ook bij ondernemers en zelfstandigen , zoals advocaten en mediators.

Honararium voor management-coaching, expert-coaching en intervisie is op aanvraag.

Bij coaching vraagstukken kan een situatie ontstaan waarbij  mediation wenselijk is om tot een goede oplossing te komen, bijvoorbeeld bij arbeidsvraagstukken, conflicten of ontslag.

---------------------------------------------------------------------------

Een boer die op de rand van de dood aan zijn kinderen een belangrijk geheim wilde onthullen, riep hen bij zijn doodsbed en zei: ‘Mijn kinderen, ik lig op sterven. Ik wil jullie daarom laten weten dat onze wijngaard een verborgen schat bevat - een schat die ik mijn hele leven gekoesterd heb. Ga graven en ook jullie zullen hem vinden.' Toen hun vader gestorven was, pakten zijn kinderen schoppen en hooivorken en doorploegden de grond van de wijngaard keer op keer, op zoek naar de schat waarvan ze gehoord hadden dat hij in de wijngaard verborgen lag. Wekenlang sloofden ze zich uit en zochten gespannen elke centimeter land af. Ten slotte staakten ze hun zoektocht gefrustreerd, want ze hadden geen schat gevonden. Maar tot hun verbazing leverden de wijnranken, na zoveel grondig graven, een overvloedige oogst van druiven zoals ze nog nooit hadden gezien.( van de griekse dichter Aesopus )

 

  • Praktijk H.v.Soelenlaan 33,
  • 2545 EV Den Haag.
  • 0650266644
  • KvK 70637334
  • NL59 INGB 0004 7433 25