relatietherapie, coaching, mediation, den haag
coaching,relatietherapie,mediation, den haag

Welkom op onze site voor therapie, mediation en coaching in Den Haag

 

ACTUA

 

Mannen ontwikkelen

In januari start weer een nieuwe mannengroep 2018. Er is nog plek. Aanmelden kan nu.

Praten en doen. Begeleiden van mannen-ontwikkeling in een kleine groep van 5 tot 8 mannen, voor mannen die samen willen werken aan belangrijke mannen-thema's zoals broederschap, vertrouwen, durf, moed, trouw, omgaan met vrouwen en met je eigen vrouwelijke energie, gevoelens, werk, rust en meditatie, wijsheid. De mannen-groep komt maandelijks bij elkaar meestal met een thema en er is ook altijd ruimte om een actueel vraagstuk in te brengen en iets te delen. Begeleiding: Bert Ruitenbeek: In mijn werk met mannen, zowel bij relatieproblemen als bij scheiding of bij werkcoaching merk ik dat bepaalde thema’s bij mannen steeds weer terugkeren, dat mannen vaak de kracht en de richting missen, moeilijk initiatieven nemen en terughoudend zijn met het verbinden met andere mannen. Veel mannen gaan alleen hun weg, oningewijd en onbewust in het leven, dat kan je dus veranderen. 

Boek 'Hebben mannen gevoelens?' 

Het doel van dit tweede boek is om meer inzicht te geven in hoe mannen zich voelen. Tevens reikt het boek manieren aan om bij mannen gevoelens in relaties beter bespreekbaar te krijgen. Het boek bevat de resultaten van vele interviews met mannen over hun gevoelsleven. De kern van het boek: de 63 waargebeurde gevoelsverhalen van mannen. Verkrijgbaar in de boekhandel en online € 17,95. Eveneens is het boek rechtstreeks te bestellen (gesigneerd, stuur email).

zie voor een inkijkje in het boek: artikel

Zie ook: https://www.facebook.com/hebbenmannengevoelens

 

Boek 'Verlicht je relatie' 

Dit praktisch boek over relatieonderhoud en relatieproblemen staat vol met eenvoudig toepasbare tips en oefeningen.
Ik heb het geschreven op basis van mijn ervaring. 
Naast verhalen en beschouwingen over relaties is het vooral een werkboek.Verlicht je relatie werpt licht op en verlicht je relatie en je leven. 
Het is zowel in de boekhandel als online te koop. Eveneens is het boek rechtstreeks te bestellen (getekend exemplaar). Het kost € 16,95. Een leuk kado voor jezelf, je partner of iemand die je het gunt.

zie voorproefje van dit boek: artikel


  

 

  • Praktijk H.v.Soelenlaan 33,
  • 2545 EV Den Haag.
  • M 0650266644
  • E info@leeuwenhart.nl
  • KvK 70637334
  • Bank NL59 INGB 0004 7433 25

Twitter_newbird_boxed_blueonwhite      

Aangesloten bij Bewust Den Haag